INFORMAȚII PRELIMINARE

 • Prezentul document intitulat “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Client, Utilizatori și / sau Vizitatori şi kallosalapitvany.ro, vizând utilizarea Site-ului, comanda de servicii, accesarea şi folosirea facilităților Site-ului etc. Pentru utilizarea conformă a Site-ului, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea Site-ului, înregistrarea unui cont de utilizator/client, dar şi plasarea unei Comenzi înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.
 • Pentru a putea accesa în mod facil serviciile pe care vi le punem la dispoziție, trebuie să acceptați în mod neechivoc și în totalitate Termenii și Condițiile de față. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii, fie chiar şi parţial, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul. De asemenea, dacă, în orice moment, aceşti Termeni şi Condiţii nu mai sunt acceptaţi de către dumneavoastră, vă rugăm să sistaţi imediat accesarea şi utilizarea Site-ului.
 • Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, în vederea informării celor interesați / vizați. Utilizatorii, Vizitatorii și Clienții trebuie să se raporteze la regulile, drepturi, obligaţiile, procedurile etc. prevăzute de Termeni şi Condiţii în formatul valabil la data interacționării cu Site-ul, fără a exista o obligaţie a kallosalapitvany.ro de a-i informa individual despre actualizări şi / sau modificări.

CINE SUNTEM?

 • Datele noastre de identificare sunt următoarele:
  • Denumire: Fundația Kallos Zoltan
  • Sediu social: sat Răscruci, com. Bonțida, str.Principală, nr.7 , jud. Cluj, 407107
  • Numărul de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 116/19.02.2013
  • CUI: RO7528551
  • E-mail: hr@kallosalapitvany.ro
  • Telefon: +40 -364883344

DEFINIRE TERMENI

 • Comandă – reprezintă intenția Clientului, exprimată prin intermediul site-ului, prin care acesta își exprimă dorința și angajamentul de a achiziționa cel puțin un produs sau un serviciu dintre cele comercializate de către noi;
 • Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între noi și dumneavoastră, clienții noștri. Acest contract se încheie fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului, contracte ce se încheie prin acceptarea, după atentă citire, a prezentului Document de către Cumpărător, cât și a contractului trimis de noi pe e-mail la efectuarea unei comenzi.
 • Cumpărător/Client – orice persoană fizică, în vârstă de cel puţin 18 ani, cu capacitate de exerciţiu deplină sau orice persoană/entitate juridică, care îşi creează sau nu un Cont în Site şi efectuează o Comandă online.
 • Vânzător – reprezintă Fundația Kallos Zoltan
 • Vizitator – orice persoană care accesează site-ul.
 • Site-ul – reprezintă site-ul nostru www.kallosalapitvany.ro precum și orice secțiune sau subpagină a acestuia.
 • Produs ori Serviciu – reprezintă orice bun sau serviciu care este comercializat pe site-ul kallosalapitvany.ro

PRETUL PRODUSULUI SAU SERVICIULUI. FACTURAREA. PLATA

 • Prețul produselor sau a serviciilor se actualizează constant. Vă rugăm să vă raportați la valoarea prețului în momentul finalizării comenzii.
 • Vom emite factura aferentă produselor ori serviciilor achiziționate pe baza datelor de identificare pe care ni le veți comunica. Factura va fi livrată odată cu produsele ori serviciile comandate, pe e-mail-ul dumneavoastră sau în contul de client, aceasta fiind valabilă în acest format și chiar fără o ștampilă sau semnătură din partea emitentului.
 • Plata produselor şi a serviciilor de pe site-ul kallosalapitvany.ro  se va realiza cu cardul bancar sau prin transfer bancar.
 • Procesatorul de plăţi care va intermedia tranzacţiile dintre clienţi şi kallosalapitvany.ro este NETOPIA – mobilpay.ro.
 • Tranzacţiile sunt securizate la un nivel ridicat, astfel încât plata se va realiza în cele mai sigure condiţii. NETOPIA nu stochează datele confidenţiale de pe cardul cu care se realizează tranzacţia, ci doar transmite datele necesare criptate prin intermediul unei conexiuni sigure cu banca.

CONFIDENȚIALITATE

 • Suntem dedicați păstrării confidențialității informațiilor pe care ni le furnizați. Respectăm și protejăm datele care ne sunt furnizate de către clienți și adoptăm toate măsurile necesare pentru a asigura un grad ridicat de securitate. Pentru mai mule informații referitoare la acest aspect, vă rugăm să citiți și Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

SECURITATEA CONTULUI

 • Când utilizați site-ul nostru și vă creați un cont de client sunteți deplin răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (adresă e-mail. numele de utilizator și parolă) și sunteți de acord să vă asumați întreagă responsabilitate pentru activitătile/acțiunile desfășurate pe site. Recomandarea noastră fermă este să nu divulgați credențialele de acces la site-ul nostru niciunei alte persoane. În măsura în care de pe contul dumneavoastră de client vor fi efectuate activități malițioase, veți răspunde în solidar cu persoana care a efectuat respectivele acțiuni.
 • În situația în care integritatea datelor de acces la site-ul nostru a fost compromisă, aveți obligația de a ne semnala acest fapt de urgență. Odată notificați, noi vom acționa ferm în vederea restricţionării accesului la respectivul cont, urmând ca mai apoi să vă îndrumăm pentru a recăpăta accesul la contul dumneavoastră.
 • Dacă se dovedește că dumneavoastră cu bună știință ați furnizat unei terțe persoane credențialele de acces, ne rezervăm dreptul de a bloca definitiv, respectiv de a șterge cu efect ireversibil contul dumneavoastră de client. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu mai oferi produse și servicii către persoanele fizice și juridice care au cauzat incidente precum cele menționate anterior.

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

 • Nu suntem și nu vom fi răspunzători în situația în care dumneavoastră ne furnizați informații sau date greșite ori incomplete, dumneavoastră fiind pe deplin responsabil de acuratețea acestor informații. Pe această cale, declarați că sunteți de acord și înțelegeți faptul că o mare parte din funcțiile site-ului nostru sunt automatizate, deci rezultatul final depinde exclusiv de informațiile pe care dumneavoastră ni le furnizați sau pe care le introduceți în sistem.

INFORMAȚII UTILE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

 • INFORMAȚII CURSURI DE ARTĂ POPULARĂ:
  • Cursurile de artă populară organizate de Fundația Kallos Zoltan au locuri limitate. Înscrierea la cursurile oferite de fundația noastră se face în ordinea completării formularului de înscriere și plată a cursului, în limita locurilor disponibile. Locul în cadrul unei grupe este garantat în momentul achitării integrale a taxei de curs. Dovada plății cursului se va trimite la adresa de e-mail: hr@kallosalapitvany.ro.
  • Grupele nu au un număr fix de participanți și sunt structurate în funcție de tipul cursului.
  • Taxa de curs include costul materialelor educaționale
  • Orele pierdute din cadrul tuturor cursurilor prestate de Fundația Kallos Zoltan nu pot fi recuperate, indiferent de motivul absentării cursantului.
  • Fundația Kallos Zoltan își rezervă dreptul de a renunța la începerea oricărui curs și implicit la formarea unei grupe de studiu în cazul în care nu există un număr minim de 7 înscrieri la data începerii cursului. În acest caz, cursantul deja înscris, este de acord să aștepte completarea numărului minim de 7 înscrieri, fără a avea dreptul să ceară alte compensații sau despăgubiri, timp de 20 de zile. În cazul în care, după 20 de zile de la data la care cursul respectiv ar fi trebuit să înceapă, nu se poate oferi o variantă similară de curs agreată de către participant, Fundația Kallos Zoltan va returna suma plătită integral de către acesta, fără alte penalizări. . În eventualitatea găsirii unei soluții de către prestator sau a completării numărului de înscrieri în decursul celor 20 de zile, cursantul se obligă să ia parte la cursul respectiv. În cazul în care participantul refuză participarea, decizia fiind luată pe proprie răspundere, va anula obligația returnării integrale a plății cursului de către Fundația Kallos Zoltan.
  • Pentru a putea finaliza înscrierea la curs, înainte de a plăti contravaloarea serviciilor oferite de Fundația Kallos Zoltan, participantul este de acord cu prevederile, termeniile și condițiile stipulate în contractul trimis către client prin adresa e-mail – completată personal de cursant în cadrul formularului de înscriere, cu responsabilitate deplină în eventualitatea incorectitudinii acesteia. În cazul unor probleme tehnice a platformei de e-mail sau a altor motive care au adus la imposibilitatea participantului de a lua cunoștință la informațiile stipulate în contract, acesta poate beneficia de opțiunea de a descărca contractul direct de pe site-ul fundației, în pagina unde alege metoda de plată, în partea de jos. Astfel, Fundația Kallos Zoltan, nu își asumă responsabilitatea pentru reclamațiile ulterioare privind nerespectarea tuturor prevederilor, termeniilor și condițiilor care se regăsesc în contract de către participant, indiferent de motivul invocat.
  • Orice voucher personalizat nu se poate cumula cu alte promoții sau reduceri.

 

 • INFORMAȚII TABERE DE VARĂ / EVENIMENTE
  • Taberele de muzică și dans de artă populară și evenimentele organizate de Fundația Kallos Zoltan au locuri limitate. Înscrierea în cadrul taberelor și evenimentelor oferite de fundația noastră se face în ordinea completării formularului de înscriere și plată a cursului, în limita locurilor disponibile. Locul în cadrul unei tabere /eveniment este garantat în momentul achitării integrale a prețului afișat pe site. Dovada plății se va trimite la adresa de e-mail: hr@kallosalapitvany.ro.
  • Taberele de muzică și dans de artă populară și evenimentele organizate de Fundația Kallos Zoltan includ costul materialelor educaționale.
  • Fundația Kallos Zoltan își rezervă dreptul de a renunța la începerea oricărei tabere /eveniment  în cazul în care nu există un numărul minim de înscrieri la data începerii evenimentului, fapt stipulat și în contractul trimis către client. În acest caz, participantul deja înscris, este de acord să aștepte completarea numărului minim de  înscrieri, fără a avea dreptul să ceară alte compensații sau despăgubiri, timp de 20 de zile. În cazul în care, după 20 de zile de la data la care tabăra /evenimentul respectiv ar fi trebuit să înceapă, nu se poate oferi o variantă similară  agreată de către participant, Fundația Kallos Zoltan va returna suma plătită integral de către acesta, fără alte penalizări. În eventualitatea găsirii unei soluții de către prestator sau a completării numărului de înscrieri în decursul celor 20 de zile, participantul se obligă să ia parte la tabăra /evenimentul respectiv. În cazul în care participantul refuză participarea, decizia fiind luată pe proprie răspundere, va anula obligația returnării integrale a plății taberei /evenimentulului de către Fundația Kallos Zoltan.
  • Pentru a putea finaliza înscrierea la tabăra /evenimentul organizat de unitatea nostră, înainte de a plăti contravaloarea serviciilor oferite de Fundația Kallos Zoltan, participantul este de acord cu prevederile, termeniile și condițiile stipulate în în contractul trimis către client prin adresa e-mail –  completată personal de participant în cadrul formularului de înscriere, cu responsabilitate deplină în eventualitatea incorectitudinii acesteia. În cazul unor probleme tehnice a platformei de e-mail sau a altor motive care au adus la imposibilitatea participantului de a lua cunoștință la informațiile stipulate în contract, acesta poate beneficia de opțiunea de a descărca contractul direct de pe site-ul fundației, în pagina unde alege metoda de plată, în partea de jos. Astfel, Fundația Kallos Zoltan, nu își asumă responsabilitatea pentru reclamațiile ulterioare privind nerespectarea tuturor prevederilor, termeniilor și condițiilor care se regăsesc în contract de către participant, indiferent de motivul invocat.
  • Orice voucher personalizat nu se poate cumula cu alte promoții sau reduceri.

 

 • Ca utilizator, respectiv client, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele:

Este interzisă utilizarea site-ului kallosalapitvany.ro în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:

 • Cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;
 • Cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din pagina de comandă a unui produs/serviciu;
 • Cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din contractul trimis pe e-mail către client și afișat pe pagină de comandă – după efectuarea unei comenzi;
 • Cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile
 • Pentru a disemina informații false sau greșite ori pentru a propaga dezinformare, incitare la ură sau alte asemenea;
 • În orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de e-mail false, numere de telefon false etc.
 • În orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de e-mail false, numere de telefon false etc.
 • Pentru promovarea sau ascunderea activităților cu caracter ilegal sau imoral;
 • Pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului, în vederea inducerii în eroare utilizatorii, clienții sau potențiali clienți pe care noi îi avem;
 • Pentru a obține acces neautorizat la datele pe care vizitatorii sau clienții noștri ni le-au furnizat în mod voluntar;
 • Pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;
 • Pentru a solicita informații, produse ori servicii ilegale, ori pentru a solicita informații care să acopere o activitate ilegală;
 • Pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale;

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

 • Termenii și Condițiile din prezenta secțiune, precum și utilizarea site-ului nostru sunt guvernate de legile aflate în vigoare în România.
 • De asemenea, vă aducem la cunoștință că, dacă veți considera necesar, aveți posibilitatea de a utiliza platforma SOL (de soluţionare online a litigiilor), prezentă în interfaţa site-ului sau de formulare a unei plângeri adresate ANPC în vederea remedierii eventualelor divergențe ori probleme.

Document actualizat la data 02.05.2021.

Kallós Zoltán Alapítvány