Tabără pentru tineret


Tabăra noastră de tineret este organizată de mai bine de 20 de ani. De mai mult de 20 de ani organizăm și tabără de tineret.

Scopul este de a introducepopularizarea în rândul  tinerilor muzica și dansurile populare specifice Câmpiei Transilvaniei cu ajutorul unor instructori și muzicieni profesionaliiști. Dansurile sunt predate cu acompaniament de muzică, iar în program sunt incluse prezentări și concerte.

Din cauza pandemiei, în tabăra de tineret din 2021 va fivom organizat doar cursuri de muzică populară instrumentală. Ca și în anii precedenți, participarea în tabăra de educație instrumentală este posibilă pe bază de invitație.

Grup țintă: tinerii între 12-16 ani.

Data tabereiPerioadă: 11 iulie 2021 -18.07 iulie .2021.

Tarif tabără: gratuit.

Momentan, reglementările/măsurile epidemiologice nu permit organizarea taberelor. Cu toate acestea, sperând, în schimbarea circumstanțelor, ne pregătim de primirea unui număr limitat de participanți. Cu toate acestea rezervăm dreptul de a anula evenimentele.

Momentan, reglementările/măsurile epidemologice nu permit organizarea taberelor. Cu toate acestea, sperând, că situația se schimbă și va fi permis, ne pregătim să putem primi cel puțin un număr limitat de participanți. Cu toate acestea rezervăm dreptul de a anula evenimentele.

Regulile în vigoare pe timpul taberelor, având în vedere situația epidemiologică:

  • Numărul participanților va fi limitat în funcție de cele prescrise în perioada respectivă de autorități.
  • Participanții trebuie să prezinte oricare dintre următoarele:
    • Adeverință de vaccinare (participanții de vârsta peste 18 ani)
    • Rezultatul unui test pentru depistare anticorpi.
    • Rezultat negativ al unui test PCR făcut cel mult cu 48 ore înainte de începutul taberei.

Kiss Zsuzsanna
Email: kallosa.valaszut@gmail.com
Tel.: 0040 758 037 80

Kallós Zoltán Alapítvány