Kallós Örökség Műhely – Kovászos kenyér GLUTÉNMENTESEN!


Kallós Örökség Műhely – Kovászos kenyér GLUTÉNMENTESEN!

A kovászos kenyér sütés műhelyfoglalkozást most elérhetővé tesszük azok számára is, akik a hagyományos kovászos kenyeret ételallergia miatt nem fogaszthatják, de nem szeretnének lemondani a fermentált ételek fogyasztásának pozitív hatásairól és nem utolsó sorban szeretik a kovászos kenyér ízét. Tegyél jót az ízlelőbimbóidnak és az egészségednek egyaránt és tanuld meg elkészíteni kovászos kenyeredet, gluténmentesen!

A műhely időpontja 2021. október 30. szombat 9:00- órától, a délelőtt folyamán elméletbe és gyakorlatba egyaránt bepillantást nyerhetünk. A többféle lisztből, kovásszal készülő, hosszú érlelési folyamatú kenyerek  elkészítésének teljes folyamatát  Szabó Kinga mutatja be. Munkájárói itt lehet tájékozódni: KvassBakery

Helyszín: Válaszút, Kallós ház

Résztvevők száma 10 fő. A részvétel díja 70 lej. A jelentkezés sorrendjében regisztráljuk a résztvenni szándékozókat. A részvétel a jelentekzési díj befizetésével válik véglegessé, amit a Kallós Alapítvány számlájára kérünk átutalni a RO91 BTRL 0130 1205 D498 67XX -as bankszámlaszámra, részvételidíj megjelöléssel.

Jelentekezési határidő 2021. október 28.

A műhelyfoglalkozás az aktuálisan hatályos járványügyi előírások betartásával kerül megrendezésre. A rendezvényen való részvétel feltétele a jelentkező saját európai védettségi igazolványának (zöldigazolvány) bemutatása.

A vírushelyzet alakulásának függvényében a rendezvény lemondásának lehetőségét fenntartjuk.

További informáciért érdeklődni a muzeum@kallos.org.ro email címen, vagy a 0754576707-es telefonszámon  lehet.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet

Kallós Zoltán Alapítvány