Kallós Örökség Műhely – Hol jártál, te báránykám? – pedagógiai műhelyfoglalkozás népi játékokkal, énekekkel


Kallós Örökség Műhely – Hol jártál, te báránykám? – pedagógiai műhelyfoglalkozás népi játékokkal, énekekkel

Szent György- és Szent Mihály-naphoz kapcsolódó, pedagógusoknak szóló Kallós Örökség Műhelyt hirdetünk. Ez alkalommal egy olyan műhelyfoglalkozást képzeltünk el, ahol pedagógusként ötletet és gyakorlatot szerezhetsz arról, hogy hogyan lehet a népi kultúrát, hagyományt vonzóvá tenni a gyerekek számára, hogyan lehet a tanításba beépíteni, főként e jeles napokhoz kapcsolódó szokásokra, hiedelmekre, többnyire bárányos játékokra és énekekre fókuszálva.

Ha szeretnél betekintést nyerni abba, hogy hogyan lehet élményszerű, tapasztalati tanulást nyújtani a népi kultúrán, örökségen keresztül, mindezt főleg a pásztor életmód köré felépítve, akkor küldd el a jelentkezésed a lenti űrlap kitöltésével!

A műhely időpontja 2023. április 22. szombat 9:00 órától 17 óráig.

A műhelyt Bárdos Réka vezeti.

Helyszín: Kallós Zoltán Alapítvány, Válaszút

A résztvevők száma: 20 fő

Jelentkezési határidő 2023. április 20.

A részvétel díja 100 lej, ami tartalmaz egy meleg ebédet. A jelentkezés sorrendjében regisztráljuk a résztvenni szándékozókat. A részvétel a jelentekzési díj befizetésével válik véglegessé, amiről a jelentkezést befogadó e-mailben adunk pontos tájékoztatást.

További információt az orsolya@kallosalapitvany.ro e-mail címen vagy a 0743 192931-es telefonszámon lehet kérni. Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:


    Normál étkezésVegetáriánus étkezésGlutén- és laktózmentes étkezés

    Kallós Zoltán Alapítvány